In Amersfoort zijn veel gezellige cafe’s en restaurants, maar ook in Hoogland kan je heerlijk eten. Er zijn diverse restaurants te vinden op maar 15 minuten fietsen. 

Ook ben je binnen 20 minuten met de fiets in Bunschoten waar je op zaterdagen kan genieten van een heerlijk visje op de markt.


Voor het eerst naar Spakenburg? Dan kan je een hele leuke dag verwachten. Spakenburg is een levendig dorp wat door de jaren heen authentiek is gebleven. Ontdek de prachtige museumhaven en scheepswerf in het centrum en beleef de gezelligste evenementen. Wandelaars en fietsers combineren hier cultuur en ontspanning.

 

Er zijn mooie fiets en wandelroutes langs de Eem naar bijvoorbeeld Soest, Eemnes/Eemdijk of naar Kasteel Groeneveld in Baarn.

Uiteraard kan je vanuit Westerlaak in Hoogland-west mooie wandelingen maken.

 

Ons vakantiehuis ligt op een steenworp afstand van het oude stadscentrum van Amersfoort waar je lekker een dagje kunt shoppen (een aanrader zijn de vele vintage winkeltjes) of een rondvaart kunt maken door de grachten.

Dierenpark Amersfoort ligt op een half uur fietsen of een kleine tien minuten met de auto.

Met de fietsboot kan je een heerlijke tocht maken over de Eem.

Golfclub Hoogland Amersfoort is ook op fietsafstand te bereiken.

Ook zijn er op woensdag t/m zaterdag diverse markten in de nabije omgeving te vinden zoals de bloemenmarkt, boerenmarkt en verschillende wijkmarkten.